CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 11, 2010

"Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress"

few times dah masuk contest anjuran
tp nampaknya blom ada rezeki lagi stakat ni

kali ni temanya plak adalah..


mmg meriah sungguh contest kali ni
sponser pun semuanya gorjes..gorjes belaka..






actually, ziyad ni mmg xde baju kemeja
ada selai je, itupun paklong dia bagi
hehehe... mama biasanya bagi dia pakai t-shirt je senang
bila dah ada selai tu, mmg jarang sangat pakai
bila pakai pun, xdan nak bergambar pun
maklumlah, model antarabangsa yg byk songeh camnilah
ada sekeping je, harap2 qualified la ye...



Nama Anak: Ziyad Aiman
Umur: 2 thn 2bln
Tarikh Lahir: 5 June 2008

~ syarat sampingan ~

****************************************
blog mama aqish @ anje ni telah difollow since last year
masa tu anje ada organize satu contest 
so since then, i telah berjaya memfolow blog ni
walopun nak katakan tegar, tidak la kot
pasal kadang2 je comment
hehehe.. selalunya silent reader je
sori la anje ek...

honestly, i can say that anje ni sememangnya blogger yg tegar
pasal selalu update
& bg info yg very informative untuk semua
eg: pasal ea, epf withrawal, taska, gossip, shoping etc
that's y la kot kat account nuffnang dia berkepuk2 naik

actually, anje n i ni byk persamaan
sama2 muda (hehehe... walopun sebenarnya i tua dr anje, tp berjiwa muda ape??)
sama2 ada anak sorang yang tomei lote..
sama2 keje dlm bidang yg sama (hr)
tu je la kot.. ingatkan banyak td, rupanya 3 je..??
************************************

copy & paste je boleh ke anje?? 
halal je la ye..

2 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok lulus...good luck

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Post a Comment