CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 24, 2010

CONTEST SI MANJAKU RIANG




untuk join click sini atau banner di atas


gambar yg jadi pertaruhan kali ni




nama si manja riang: Ziyad Aiman
DOB: 5 June 2008
nama mama: Norazlina @ Chekna


Tuesday, December 21, 2010

Contest Si Manjaku Comel


telah ditag oleh shiela untuk join contest ni

sape nak join, click sini ye..






Nama anak: Ziyad Aiman
Umur: 2 thn 6 bln

5 blogger yg akan di tag pulak ialah


Monday, November 22, 2010

GA Teka & Menang Ibu3A


GA yg bersempena 6 bulan kak yong berdomainkan http://www.kakyong.com


setelah pening2 lalat mengira
ni la hasilnya


1. RM 85.65

2. RM 82.88


sesapa nak join sila click banner kat atas tu ye...


Friday, November 19, 2010

Birthday Contest By Mama_Balqis



sekali lagi dianjurkan oleh anje 
dan dengan baik hati di sponsor oleh...



sape2 nak join, sila click sini or banner kat atas tuh..





nama anak: Ziyad Aiman
umur anak: 2 thn 5 bln
DOB: 5 June 2008
category: A

ucapan untuk balqis
selamat hari lahir, moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki
posing..posing jugak.. dengar cakap mama & papa ye sayang..
hehehehe... lagi satu..  moga cepat2 dapat adik
auntie tau, balqis akan jadi kakak yg baik suatu hari nanti
take care dear & be a good girl...

note to anje: copy paste ucapan aci tak ni? 

Tuesday, November 9, 2010

Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis



Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun
(dah besar dah anak dara ni yek...)
anje dengan baik hati mengorganize contest ni
kali ni giler banyak sponsor dia..



sape2 nak join, sila click sini or banner kat atas tuh..

memandangkan ziyad xde sehelai pun baju kaler hitam
mama letak kaler putih je la




nama anak: Ziyad Aiman
umur anak: 2 thn 5 bln
DOB: 5 June 2008

ucapan untuk balqis
selamat hari lahir, moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki
posing..posing jugak.. dengar cakap mama & papa ye sayang..
hehehehe... lagi satu..  moga cepat2 dapat adik
auntie tau, balqis akan jadi kakak yg baik suatu hari nanti
take care dear & be a good girl...




Shopping with Kids Contest






dianjurkan oleh aleyn
nak join click sini

gambar untuk contest kali ni adalah


nama: Ziyad Aiman
umur: 2 thn 5 bln

aksi ni dirakam di al-ikhsan sunway pyramid
masa ni ayah dok survey kasut futsal
ziyad plak sibuk dok buat aksi kat cermin
tergedik2-kehulur kehilir-sengih2 tengok budak kat cermin tu
kejap lompat, kejap duduk sambil tengok cermin
layankan je la...


SAAT CERIA SI MANJA BERSAMA MAINAN KEGEMARANNYA


click here / the banner above to join


gambar yg dipertaruhkan adalah


gambar ni diambil bln june lepas
kat lcct sepang
kami nak ke langkawi masa tu
dan sememangnya ziyad akan dibekalkan ngan
kete ferrari kegemarannya
sambil tunggu flight, sambil tu la dia main meracing kat situ

nama anak: Ziyad Aiman Rosshahfazrin
nama mama: Norazlina Othman
email mama: norazlina_79@yahoo.com


THE BEST MOMENT OF MAKAN BERSUAP




dianjurkan oleh eliza
sempena ulangtahun perkahwinan yang ke6
pada 17th November

sesape nak join boleh click sini or banner di atas


kali ni gambar serba kuning yg jadi pertaruhan



namapun raja sehari
haruslah serba kuning kan..
ahaksss....
gambar ni diambil pada 24 Ogos 2007

mmg best sebenarnya bila mkn bersuap ni
cam mesra gitu
kami pun sekali sekala ada gak le bersuap-suapan ni
tp xde la plak nak bergambar bagai
blom bleh jadi blogger tegar lagi nih..


to eliza & suami
selamat ulangtahun
&
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat


Monday, November 8, 2010

Anak-anakku comel bergaya contest





telah di tag oleh min untuk join contest
anjuran eryati


nak join click sini ye..



gambar yang dipertaruhkan



nama anak: Ziyad Aiman
umur: 2 tahun 5 bln
referral: Ibu Arifa

sebab apa pilih gambar ni??
ni je la gambar ziyad berambut pendek
yg mama paling suka
comel & bergaya kan
hehehe.....

nak tag nureen & echa
referral chekna ye..


Monday, November 1, 2010

contest bayi nangis



sesape nak join, click sini or banner kat atas tuh..


gambar yg dipertaruhkan plak adalah



nama baby menangis-meraung-abis-meleleh-airmata-hingus kat atas tu --- Ziyad Aiman
nama mama dia plak --- Chekna
DOB baby --- 5 Jun 2008


baby and toys contest


gambar untuk contest kali ni tak lain xbukan


nama baby: Ziyad Aiman
DOB: 5 Jun 2008

gambar atas tu diambil kat langkawi
(sila abaikan rambut lembut beralun cam iklan pantene tu..)
kete mainan tu antara faveret ziyad
yg biasanya akan kami bawak ke mana2
walopun dia dah ada banyak kete mainan
yg satu tu tetap jadi pojaan hati
ada satu lagi, ferrari kaler merah
both dpt dari shell
yg promo isi minyak dpt kereta ferrari tu


org bertuah yg di tag:



Friday, October 29, 2010

the way they sleep giveaway



nak join click sini

gambar yg terpilih adalah




ziyad yg kepenatan di hari raya pertama
masa ni on d way balik ke kg mama
landing2 je trus zzzzzzzzz.........
xsempat nak berseatbelt sume
xtau la gaya apa
as long as dia comfortable, mmg kitorg x kaco


Tuesday, October 19, 2010

Papa & Baby Contest



dianjurkan oleh cute mum
nak join click banner kat atas or sini


gambar yg terpilih untuk contest kali ni plak adalah







nama ayah yg perasan hensem kat atas tu: Mr Ross Aka Atan
nama anak yg membesar bagai johan di atas: Ziyad Aiman
umur anak: 2thn 4bln



" CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah





dianjurkan oleh Sinar Raudah

gambar yg terpilih adalah


nama si manja: Ziyad Aiman
umur si  manja: 2 thn 4 bln
nama ibu si manja: Norazlina @ Chekna


nak join, click banner kat atas or pegi sini

Friday, October 15, 2010

Season 5 Cute Baby in Baju Raya

dah masuk season 5 pun
dengan tanpa jemunya mencuba nasib untuk contest anjuran
theme kali ni adalah





gambar yg dipertaruhkan kali ni adalah



maklumlah, raya taun ni mmg xsempat nak bergambar
gambar ni je yg ada
nak reshoot pun asyik xsempat je (baik punya alasan...)


Nama budak yg berbaju melayu kat atas tu adalah Ziyad Aiman
berumur 2 tahun 4bln

sape nak join, click sini or banner kat atas tu...

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSOR BY MALINASIAM.COM " 

Thursday, October 14, 2010

Baby Raya Baby Bergaya Contest


dianjurkan oleh ibu batrisya

hadiah di taja oleh






gambar yg dipertaruhkan adalah



Nama Anak: Ziyad Aiman
Umur: 2 thn
DOB:  5 Jun 2008
Email: norazlina_79@yahoo.com

Tarikh Tutup Contest: 15 Oktober 2010, 11.59pm

Friday, October 8, 2010

Cute Baby With Buchuk



dianjurkan oleh

nak join click here or the banner above


gambar untuk contest kali ni adalah



nama: Ziyad Aiman
umur: 2 tahun 4 bln

sememangnya ziyad & si busyuknya mmg xdpt dipisahkan
esp kalo time nak menyusu
dan2 tu la dia cari bantal ijau tu
luckily ada 2 bantal yg sama
sarung pun siap ada 2
senang la skit nak membasuh

mama pernah buat entry pasal ziyad & si bantal busyuk tu kat sini

Gaya Si Comel Berhari Raya




dianjurkan bersama oleh 

hadiah2 di taja oleh




gambar yg terpilih kali ni adalah




Nama anak: Ziyad Aiman
Umur anak: 2 tahun 4 bulan


Thursday, October 7, 2010

Sweet & Cute Baby Exploration Time Contest


organized by mamalieyna

to join, click here or the above banner



lets presenting our little explorer
yg tgh khusyuk bekerja



nama: Ziyad Aiman
umur: 2 thn 4 bln

bukan percubaan nak lari dari rumah
bukan jugak percubaan nak pecah masuk rumah
tp ziyad ni mmg pantang jumpa kunci
xkiralah kunci kereta ke
kunci rumah ke
kunci tabung ke
semua pun boleh
dan2 tu la satu2 kunci tu digodeknya
nyaris2 patah je kunci tu

macam kes kat atas tu
masa tu ziyad baru 11/2 thn
xcukup tinggi
tu yg panjat ngan sofa tu

to puan penganjur 
harap2 gambar ni diterima
snap ngan hp cap ayam je...