CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 10, 2010

CONTEST~~Gambar Candid Kamu!




Tarikh Tutup Penyertaan : 10 Ogos 2010
to join, click banner or here 

gambar candid yg jadi pilihan adalah




tajuk gambar: u jump i jump...
lokasi gambar: taman tasik shah alam
cerita di sebalik gambar:
masa ni sesaje je nak test 'baby' baru ayah 
dah beli mahal2 rugi la tak posing sakan kan
tp tu lah, bukan senang nak dptkan kerjasama 
model antarabangsa cam ziyad ni
ingatkan the next american top model je yg byk songeh
dia ni pun byk songeh gak
mama plan nak suruh ayah capture dia dok kat atas batu tu
hmmm hampeh
tah le gayat ke, takut jatuh ke
bukan main menangis meraung lagi ada la...
padahalnya mama pun xbrani nak lepas dia camtu  je..

sape nak join, sempat lagi nih
cepat..cepat..cepat...


2 comments:

izaFiza said...

wah..nice pic..tq juin akak..gud luck..=)

chekna said...

tenkiu..tenkiu..

Post a Comment