CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 15, 2011

Aksi si Cilik Berbasikal

contest anjuran bersama
 kakyong.com dan syamilamohd.com 

aksi cilik berbasikal


memang meriah contest kali ni
tengok je la senarai penaja kat bawah ni:

banner kakyog's shoppe


nasib baik ada jugak gambar ziyad berbasikal
maklum la
sejak dua menjak ni
mmg susah sangat nak snap gambar si bujang sorang ni




budak yg berbasikal sambil makan kek coklat ni bernama ziyad aiman
berumur 2thn 9bln & lahir pada 5 june 2008

gambar ni diambil kat luar rumah je
sejak ada basikal ni
mmg xpernah bawak keluar dari laman rumah lagi
in fact, baru bln lepas letak kat luar
seblom ni ziyad berbasikal dlm rumah je
ye la, dulu lesen L
skg ni baru nak masuk lesen P
ziyad ni mmg belajar naik basikal sendiri
bila kite ajar, suruh dia naik
letak kaki kat pengayuh tu, suruh kayuh
dia buat derk je
tau2 dia naik sendiri
cuba nak kayuh sendiri
xbagi kite pegang langsung
nak independent sangat la tu
tu yg biar je
tau2 dah bleh naik, kayuh & control handle sendiri
walopun kayuh still separuh2
xkisahlah kan
janji basikal tu berjalan
xlanggar sana-sini sudah

ok....sesapa nak join, bleh click banner atas tu...

1 comments:

kakyong said...

kakyong dtg terjah..

amboi gigihnya ziyad belajar naik beskal sendiri.. budak lelaki selalu nya mcm ni.. suka explore sendiri..

kakyong dah semak semua... okay & lulus.. tunggu penilaian juri

jgn lupa skodeng n3 terkini kakyong.com
Pengantin serba-biru
Contest aksi si cilik berbasikal : Tambahan syarat + sedikit kelonggaran

Post a Comment